woensdag 29 juli 2015

Op reis naar Ethiopië!

Spreuken 31:8-9
Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten. Spreek, oordeel rechtvaardig, geef de armen en behoeftigen hun recht.


In januari staat er een reis gepland naar Ethiopië, het land van onze twee sponsorkinderen! Het is al een paar jaren mijn wens om daarheen te gaan en hen beiden persoonlijk te ontmoeten. Ik kijk er enorm naar uit om Sentayehu en Negalegn in de ogen te kijken, ze een knuffel te geven en met hen samen te bidden! Daarvoor heb ik de afgelopen twee jaar ook geld gespaard om die reis mogelijk te maken. Ik ben bijna bij mijn eindbedrag! Mocht je me een vervroegd verjaardagscadeau willen geven, dan graag in de vorm van een gift! Je weet me te vinden.


Ik maak de reis niet alleen. Ik sluit me aan bij een groep die met Compassion op reis gaat. Compassion verzorgt de hele reis. Naast dat we heel veel mooie ontmoetingen zullen hebben met kinderen, ouders en projectmedewerkers in Ethiopië zullen we ook de handen uit de mouwen steken. Op een project gaan we helpen met het afwerken van de muren, de vloeren, deuren en ramen van klaslokalen en het verven van de muren. Als groep willen we samen ons best gaan doen om € 2000 bij elkaar te brengen om zo de renovatie van deze klaslokalen te kunnen financieren. 
Wil je daarbij helpen? Klik dan op onderstaande link en doneren gaat dan makkelijk. 
Dank je wel!2 opmerkingen:

  1. Hoi Fokelien,
    ik wens je een goede reis en veel succes met je project(en)
    Lieve groetjes van Willeke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...