zondag 21 juli 2013

Ons vlindertje

Deze maand is het negen jaar geleden dat we onze tweede dochter Marije in onze armen hadden, maar dat we direct ook weer afscheid van haar moesten nemen. Ze zou nu een meisje van negen zijn geweest, met een spijkerbroek en een t-shirtje en een haarband in haar donkerblonde krulharen. 
Het meisje op de tekening zou Marije kunnen zijn. Daarom is dit kaartje opgedragen aan haar: Marije Helena Haije. De tekst op het kaartje staat deels ook op haar grafsteen.
Het kaartje is het resultaat van een maanduitdaging op http://noortje-design.blogspot.nl/. Maak een kaart met Butterflies! Sherri Baldy heeft speciaal voor dit thema een exclusieve Noor! Design Digi gemaakt. Deze Bestie is lief! Erg leuk om in te kleuren en er een kaartje mee te maken. De twee vlinders links zijn van Noor! Design, net zoals de takjes en de mal eronder. Omdat "iedereen" al de nieuwste vlindermal van Noor! gebruikte, heb ik gekozen voor andere vlinders.



4 opmerkingen:

  1. Lieve Schat, wat heb je dit mooi gemaakt en ook je mooie woorden erbij, als herinnering aan jullie kleine meisje Marije. Prachtig, respect. Liefs van Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige manier om op deze manier extra aan haar te denken. Liefs, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. O, wat lijkt me dit moeilijk! Heel mooi kaartje. Die vlinders zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...