woensdag 19 oktober 2011

Het is wad

Het begint traditie te worden: met de hele familie naar Texel in Landhuis De Bult een midweek vertoeven. Iedereen gaat zijn of haar eigen gang, vaste regel is 's avonds samen eten. En het werkt prima! Gezellig aan tafel met 25 personen (de koks moeten hard werken ;-) ) en tussen hoofdgerecht en toetje is het leuk om 'Deze vuist op deze vuist' te doen. Vijf kilo meel voor stapels pannenkoeken, twaalf kilo stamppot andijvie en boerenkool en tien rookworsten... Deze week is het weer prima, we hebben afwisselend alle weersbeelden wel gehad. Zon, hagel, regen, windkracht 7, blauwe lucht met witte wolken, regenbogen, dreigende donkerblauwe hagelwolken... dat is dus echt letterlijk uitwaaien op het strand! Ik ben acht caches rijker, gezandstraald bij windkracht 7 en rozig van de zeelucht. We zijn nu halverwege de week, nog twee dagen genieten van zon, zee, strand!









2 opmerkingen:

  1. Wat lijkt me dat gezellig en waardevol. Vooral omdat je je eigen dinge kan doen maar dan 's-avonds toch samen eet. Een hele klus zeg, voorzoveel mensen eten maken. Geweldig zo. En wat een mooie foto's! Veel plezier nog even met elkaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik 'hoor' het al: de chinees had geen indruk gemaakt. :-D
    Maar eerlijk is eerlijk: die haalde het ook inderdaad niet bij het absolute toppunt van de week, de kluiffuif van donderdag.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...