maandag 7 maart 2011

Het nut

Het leuke van diverse bloggen lezen op het wijde web is dat je nog es ergens komt en vanalles te weten komt en leert. Je komt in woonkamers, in bovenkamers, in tuinen, in buurten waar je nog nooit bent geweest, je leest van dingen waar je het bestaan niet van wist, je leest tips over boeken om te lezen of foto's te maken, weetjes en ditjes en datjes kom je te weten waar je misschien later je voordeel mee kunt doen. Ongelofelijk nuttig tijdverdrijf! Vooral ook omdat die tijd niet meer gebruikt kan worden voor de strijk ofzo.
Het lezen her en der heeft ook een andere kant: er is geen tijd, inspiratie of woord meer over voor je eigen blog! Of het is niet noemenswaardig meer in eigen ogen omdat je veel leukere of interessantere dingen elders hebt gelezen. Of iets is al achterhaald voordat het zwart op wit staat. Of omdat de strijk een flinke berg is geworden die bedwongen moet worden omdat we anders niets netjes meer aan ons lijf hebben. Maar het voordeel van strijken is weer dat je na kunt denken over een volgend logje!

4 opmerkingen:

  1. Nou, Fokelien, welkom bij ons. Bij ons ligt ook nog een berg strijkgoed!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeg, hoelang duurt die strijk eigenlijk bij jou? Of heb je je strijktalent gelijk maar aangeboden aan anderen? IK heb dat aanbod dan nog niet gekregen. ;-)
    Stijk ze enne doe ook nog een draadje en een steekje!!
    Groet,
    Hannes.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...